Man får helt enkelt göra det bästa av saken
Publicerat den

Apropå det vackra vädret samt sommarkänslorna som väckts till liv har jag de senaste dagarna letat som en galning efter nya badkläder. Eftersom jag fullkomligt hatar min kropp har jag bestämt mig för att köpa en monokini då jag anser att den kommer att kunna framhäva mina former på bästa sätt. Det är t.ex. därför jag föredrar klänning framför byxor - för att det ser bättre ut.

Eftersom jag inte badar särskilt ofta känns det inte som att det är någon idé att införskaffa sig någonting dyrt, utan det ultimata hade varit att lyckats hitta en snygg monokini som dessutom är relativt billig. Jag tror att jag har hittat ett par, men det har nu kommit till en punkt då jag inte kan bestämma mig för vilken jag vill ha.

Nu tror jag inte att någon kommer att göra detta, men jag skulle uppskatta om Ni gick in på Ingelita och gav förslag samt kom med synpunkter om de olika badkläderna. Jag funderar på flertalet av deras monokinis, men vet inte riktigt vad som skulle passa mig.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?