Jag känner mig som en vandrande zombie
Publicerat den

Det har under dagen varit relativt tomt här i bloggen av den anledningen att jag helt enkelt inte har haft någonting att dela med mig av. Jag har spenderat dagen framför datorn där jag har kikat runt på internet trots att jag sade att jag skulle arbeta med diverse uppgifter. Det kändes dock som att jag behövde en dag där jag bara fick ta det lugnt och vila hjärnan. En dag då jag inte behövde tänka på någonting, så det fick bli så.

För tillfället sitter jag i köket och tittar mot diskbänken där gårdagens disk fortfarande ligger och väntar på att få renas. Dennis glömde givetvis att ta hand om detta igår och förmodligen kommer han att glömma av det idag också trots att han sagt att han ska ta hand om det. Pga. att jag är trött på karlar som lovar saker de inte kan hålla får den ligga där. Jag tänker inte ge med mig eftersom det kan sluta med att han tar förgivet att jag kommer att fortsätta ta hand om hans sysslor.

För övrigt är humöret inte på topp idag, men det är ingenting som jag kommer att skriva om här utan det kommer troligen upp i den privata bloggen. Om ens det.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?