Jag kan helt enkelt inte låta bli
Publicerat den

Trots en orolig natt har dagen varit bra av den anledningen att jag har hunnit med mycket. Störst fokus har givetvis varit på det muntliga framträdandet, men jag har också ägnat mycket tid till projektet personlig träning samt att jag har hjälpt Louise med sin header.

Efter många om och men är den äntligen klar och publicerad. Det tar dock inte slut här då jag ådragit mig att göra en design till hennes kompis Camilla. Jag ser fram emot det då jag läst mycket om henne i tidningen samt att jag är medlem i en grupp på Facebook ägnad till hennes man.

Även om jag inte är särskilt duktig på att designa bloggar tycker jag ändå att det är roligt, så om det är någon som vill ha en design eller bara en header är Ni välkomna att hojta till så ska jag se om jag kan hjälpa Er.

Detta har i stort sett varit min dag: Arbetat med mitt projekt, haft muntligt framträdande samt att jag har fipplat i Photoshop. Händelselös dag, men det har ändå varit bra.



Louise - Mamma till Wilde & en till i magen

Ännu ett STORT tack till dig Louise!! <3



URL: http://louisevestin.blogspot.com/


Carro

Jaha, de visste jag inte? :P

Jag tycker den är skiiiit snygg!

fast nån annan färg också, typ svart/grå den var också snygg. Men då hade jag redan budat på den rosa, plus att den svartavar lite dyrare...



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?