I'm not even good at this
Publicerat den

De senaste veckorna har jag fått många förfrågningar angående bloggdesigner, vilket jag tycker är väldigt roligt i och med att jag då får använda fantasin samt utveckla mina kunskaper inom Photoshop. Trots ett års pysslande känner jag att jag har mycket kvar att lära och det är en anledning till varför jag vill börja fota. Att stå bakom kameran lockar mig, men att sedan redigera bilderna är också någonting som verkar roligt. Jag ser därför fram emot att få lära mig att fotografera samt redigera.

På bara två veckor har jag fått designa tre stycken bloggar samt hjälpa till med en header och i skrivandets stund är jag i full gång med en design till Susanna. Jag ser fram emot att få hjälpa henne i och med att vi känner varandra sedan barnsben då hennes farfar var gift med min mormor (han gick bort för några år sedan).

Mitt senaste verk mixtrades ihop igår kväll och finns nu i Sarahs blogg. Hon önskade en rosa/svart design med bilder på henne och sonen Liam, så jag satte ihop någonting enkelt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?