En del av mig vill, den andra vill inte.
Publicerat den

Som tidigare nämnt möttes Dennis och jag under gårdagen av en ny reva i tapeten (t.h. i bild) efter att ha kommit hem från stan i samband med att han cyklade för att hjälpa mig med min väska. Vi blev båda väldigt irriterade och frustrerade, men reflekterade inte så mycket mer över det då vi hoppades på att detta skulle vara slutet på eländet. Vi blev dock dragna vid näsan som vanligt då vi denna morgon upptäckte att de varit och rivit på den gamla revan. Den som jag bifogade på bild (t.v. i bild) i slutet av januari.

De har rivit upp hela 11 cm till, vilket har resulterat i att vi har tröttnat. Vi har därför kort diskuterat hur vi ska göra och som det är nu står vi mellan valet och kvalet gällande om vi ska behålla dem eller inte . Innerst inne vill jag givetvis att de ska stanna eftersom de är så härliga, men jag vägrar anpassa mig efter dem hela tiden - d.v.s. köpa möbler på möbler för att täcka över revor m.m.

Hur i h*lvete ska vi ha råd att betala en nytapetsering? Aldrig i livet att jag tänker lägga ut pengar från skadeståndet till detta!

I skrivandets stund sitter jag i skolan och för att Eira och Engla inte ska riva i tapeten har jag valt att stänga in dem i badrummet (med mat, vatten, klösbräda och låda givetvis). Det känns dock inte bra då jag i princip klassar mig själv som en djurplågare pga. att jag anser att det är fel med för litet utrymme.

Dennis tror att det kommer att blir jobbigt (för min del) om vi ger bort katterna och det är klart att det kommer att bli det, men hur länge ska vi behöva stå ut med detta? Den enda trösten jag har just nu vad gäller detta är att jag i slutet av maj/början av juni med största sannolikhet får hem en kaninunge.



Linda

Jag förstår precis hur du känner med katterna! Min och sambons katt var och förstörde dörrar, tapeter och allt möjligt i vår förra lägenhet. Det kändes inte alls kul eftersom man måste anpassa precis allting efter katten hela tiden. Det håller liksom inte i längden för man blir så frustrerad och irriterad på katten när han förstör :S

Nu bor vi dock i en större lägenhet så han har blivit mycket lugnare, men han får fortfarande sina destruktiva ryck ibland, haha.



URL: http://atlinda.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?