Det går upp och ned
Publicerat den

För bara några minuter sedan klev jag innanför dörren efter att ha spenderat en lång, men bra dag i skolan. Arbetet tar dock inte slut här, utan jag måste skriva klart informationen som ska ut till mina gruppmedlemmar inför morgondagens redovisning i rehabilitering. Det innebär att jag har att göra under eftermiddagen samt kvällen, men jag klagar inte i och med att jag har höga ambitioner som gör att jag automatiskt pluggar mycket. Det går inte en dag utan att jag arbetar med någonting.

Trots gårdagens besked mår jag denna dag bättre, men vi får se hur länge det varar. Jag hoppas dock på att allting löser sig så snart som möjligt, för jag vill bli av med fanskapet en gång för alla! Han ska inte få ta upp mer av min tid och energi.

Nej, nu måste jag plugga och när Dennis är påväg hem blir det mat.



Elin

sv, Haha! Det gjorde jag också förrut! Sen ändrade ja gmig drastiskt en vinter när det inte gick att gå i klack och nu fattar jag inte hur jag kunde gå så mycket i klackar.. tänk att man kan ändra sig så ;P



URL: http://nevnarien.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?