Det går faktiskt att hitta på saker tillsammans
Publicerat den

Dagen har rent generellt varit bra trots att jag under tidiga förmiddagen kände mig nere vilket resulterade i att det brast när Dennis kom in i köket. Det slutade med att vi gick in i sovrummet för att prata och diskussionen pågick i ca 1 h. Vad vi diskuterade tänker jag inte ta upp här eftersom det endast rör oss, men det resulterade iaf i någonting bra och det kändes genast så mycket bättre när vi fick öppna upp våra hjärtan och verkligen berätta hur vi känner, tycker och tänker.

När vi kände att vi fått ur oss allting ställde vi oss vid spisen för att laga makaroner med köttbullar och gräddsås. Direkt efter det fick Dennis för sig att vi skulle ta en promenad ner mot stan för att köpa mjukglass och det kanske inte var det smidigaste vi gjort i och med att det är bra om man hinner smälta maten innan man klämmer i sig glass. Vi gjorde därför så att vi sprang runt i diverse butiker som bl.a. Lindex, Kapp Ahl, Lagerhaus, Clas Ohlson, Vero moda m.fl.

Efter att ha sprungit runt i halva Igor bestämde vi oss för att gå till glassbaren i Sigma. Där köpte vi en varsin mjukglass som vi sedan avnjöt nere vid vattnet nermot kyrkan. Det var dock inte det sista vi gjorde, utan när vi precis skulle till att korsa bron såg vi två stycken kanadagäss som stod på gräsmattan. En bit ifrån dem låg det en stor kaka/limpa, men de rörde den inte så jag tog mig friheten att smula sönder den. Det slutade då med att jag satt face to face med dem (ca 1 ½ m). Det var ganska häftigt eftersom jag aldrig varit i närheten av så stora fåglar tidigare.

När vi kom hem var klockan 17:30. Det innebär att promenaden tog 2 h samt att vi inte har varit hemma särskilt länge. Nu tar vi det lugnt vid diverse datorer efter den fina dagen tillsammans (med undantag).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?