Det är knappt så att man hinner blinka
Publicerat den

Det är inte klokt vad tiden går fort. Av någon anledning känns det som att det skulle kunna vara onsdag idag när det i själva verket är fredag. Det innebär att vi är lediga - igen! Det blir dock inte särskilt mycket slappande för min del i och med att jag har ett antal uppgifter som jag ska (eller rättare sagt vill) ha klart innan veckans slut och jag måste därför lägga på ett kol. Nu behöver jag lyckligtvis inte sitta klistrad vid datorn i samband med pluggandet i och med att jag de senaste två dagarna har arbetat väldigt flitigt, utan det kommer att finnas möjlighet till någon paus då och då.

Imorgon är det Valborg, men pga. att vi inte känner till alla ställen där det tänds brasor kommer det förmodligen bli så att vi sitter hemma och ugglar i lägenheten eller att vi går ut på en picknick - som vi gjort vid två tillfällen den senaste veckan. Vi funderade först på om vi inte skulle bjuda in våra familjer till en grillning, men pga. att alla är upptagna fick vi skrota den idén och göra någonting på tu man hand. Jag klagar dock inte över det.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?