Att det kan vara så skönt att bara göra ingenting
Publicerat den

Efter gårdagens fina väder står nu molnen högt upp på hilmen och hindrar solen från att kika fram. Det var tänkt att vi skulle ta ännu en promenad denna helg, men vi har valt att avstå från det av den anledningen att vi helt enkelt vill ta det lugnt. Vi är duktiga på att göra det. Slappisar!

Dagen har jag tillbringat i soffan där jag bl.a. har spelat tv-spel (CastleVania - symphony of the night), tittat på tv samt löst korsord. Det är någonting som jag brukar göra när jag känner att jag vill hålla hjärnan i trim samtidigt som jag är för lat för att orka vara fysiskt aktiv.

Dennis och jag antog även en ny utmaning denna eftermiddag, nämligen att göra hemmagjord lasagne. Vi är dåliga på att prova nya rätter, så vi bestämde oss för att prova på detta i hopp om att det skulle bli bra vilket det också blev. Han tyckte att det var jättegott medan jag tyckte att det smakade för lite. Det var dock helt klart dugligt, men nästa gång får det bli mer krydda.

Vi har även bestämt oss för att diska varje kväll så att vi ska slippa alla dessa högar i slutet av veckorna. Jag inledde detta under gårdagskvällen och det kändes jättebra, så vi kommer definitivt att fortsätta med det. Det ska bli spännande att se om Dennis kommer ihåg att det är hans tur ikväll, annars får jag väl ta det två dagar i rad så får han göra detsamma sen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?