Äntligen får vi återgå till det vanliga
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon av den anledningen att jag kunde sova och det berodde inte på någonting speciellt, utan jag kände helt enkelt att jag inte behövde mer än sju timmars sömn. Det är ungefär vad jag brukar få under vardagarna och unnar jag mig mer kommer jag bara att bli trött, vilket inte fungerar när jag är i skolan då jag behöver vara pigg och allert för att hänga med.

När Dennis klädde på sig ytterkläderna för att bege sig till skolan kom jag på mig själv med att det är tisdag idag, inte måndag. Det känns på något sätt som att det var söndag igår och det var det i och för sig eftersom det var röd dag, men Ni förstår säkert vad jag menar? Det innebär att den första skoldagen efter lovet inleds med ett pass på gymmet, vilket behövs efter alla timmar i soffan och framför datorn. Det ska bli skönt att äntligen få komma igång med träningen igen och jag har även bestämt mig för att gå till skolan på måndagar, onsdagar och fredagar. Resterande dagar har jag specialidrott och min axel klarar inte av att hålla upp väskan i mer än ett par minuter och då fungerar cykeln bäst eftersom det tar ynka 7 minuter till gymmet på den.

Tidigare under morgonen läste jag Saras blogg och i hennes senaste inlägg skrev hon att hon och Camilla fotat med Håkan och nyfiken som jag är kunde inte låta bli att gå in på hans blogg. Väl där upptäckte jag att han lagt upp en bild på mig från min andra fotosession! Det hade jag definitivt inte väntat mig. En glad överraskning, tycker jag.



E M M E L L Y

sv: Specialidrott? Det lät kul ;)

Jag ska snart till skolan jag med. Haha, tyvärr :P



URL: http://emmellys.blogg.se/


E M M E L L Y

sv: Haha, den kan vara kul med. Men när man inte fått välja inriktning är det inte lika kul :/



URL: http://emmellys.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?