Träningsprogram
Publicerat den

Jag har nu färdigställt mitt träningsprogram och det ser ut såhär:

1.       Sit-ups på pilatesboll

2.       Diagonallyft på pilatesboll

3.       Benpress med pilatesboll

4.       Plankan

5.       Kissande hunden

6.       Rygglyft på pilatesboll

7.       Benspark bakåt på alla fyra

8.       Plankan

9.      Benlyft och ryggresning på pilatesboll

10.   Magliggande benlyft på pilatesboll

Jag vet dock inte om jag ska göra detta dagligen eller om det är bättre att göra det varannan dag. Hur gör ni som tränar hemma?

Det är även bestämt att jag ska ändra mina kostvanor och det kommer jag göra genom att äta med 4 timmars mellanrum och minska portionerna samtidigt som jag ökar träningen. Jag kommer alltså att gå från en normanstor tallrik till en assiett. Tallriken kommer också att ändra "innehåll". Tidigare har jag följt tallriksmodellen för högpresterande, men eftersom jag bl.a. inte tränar innebandy för tillfället tänkte jag övergå till modellen för motionerare, ½ tallriken sallad, en fjärdedel pasta/ris/potatis och en fjärdedel kött/fisk.

Dennis och jag har dessutom kommit överens om att vi båda ska sluta med onyttigt skit som chips, godis, läsk osv. Jag funderar på om jag även ska minska ner på juicen, inklusive den med naturligt socker. Det känns som att det är lika bra att försöka dricka vatten och mjölk istället även om jag hatar mjölk. Det går visserligen bra till kräm och flingor, men hur nyttigt är det på en skala?

Jag har under en period funderat över om jag ska börja med Naturdiet. De har nämnts tidigare här i bloggen, men jag har inte riktigt haft råd att köpa dem eftersom de kostar 22.90kr/st. Ska jag dricka 2-3st/dag kommer det att kosta 1373-2061kr/mån vilket är dyrt med tanke på att Dennis och jag äter MAT för ungefär så mycket i månaden.


Som tur är har jag sökt lite jobb och har jag turen att få något av dem skulle möjligheten att börja med dessa finnas. Jag kommer med största sannolikhet äta 3st mål om dagen varav 2st av dessa är shakes. Det betyder alltså att jag äter frukost varje dag med tanke på att det är dagens viktigaste mål. Vad gäller mina mål så vill jag gå ner 9kg och för att inte stressa mig själv har jag satt att jag ska ha gått ner dessa kilon till sommaren. Jag tror och hoppas såklart på att jag ska lyckas gå ner detta i år med tanke på att jag gick ner 10kg på 1 ½ månad förra året.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?