Tomt, men skönt.
Publicerat den

I natt blev det inte så mycket sömn för min del då jag tittade på klockan flera gånger i timmen. Jag skulle nämligen kliva upp kl.06:50, men hade ställt alarmet på kl.07:00 och jag ville därför hålla koll på hur mycket klockan var så att jag inte skulle få en chock när klockan väl ringde. Det resulterade i att jag knappt fick sova, så idag är jag väldigt trött. Vilken tur jag har som inte börjar förrän kl.10 imorgon. Då får jag sova en timme extra.

Anledningen till att jag var tvungen att kliva upp så tidigt var pga. att Alvin skulle hämtas vid kl.07:15 och hans bur behövde rengöras innan. Marie-Louise tyckte att han var jättesöt och hon verkade se fram emot att få ta med honom hem till stallet. Får hoppas att hennes dotter tycker om honom också :)

Det känns tomt nu när han har flyttat, men Dennis och jag är nöjda med beslutet då vi anser att han får det bättre hos någon som har bättre miljö och mer tid att sysselsätta honom än vad vi hade. Holly får såklart bo kvar då hon inte verkar lida av att vara inne. Hon har aldrig behövt särskilt mycket sysselsättning, så det är lättare att ta hand om henne. Det är dessutom väldigt lätt att läsa av vad hon vill. Det kunde man inte med Alvin.

Jag har bestämt mig för att endast ha en kanin åt gången. Vid tre tillfällen har jag haft två kaniner, men jag har nu insett att det är lättast för mig att ha en. Katter går utmärkt att ha två stycken, men när det kommer till kaniner tänker jag hålla mig till en för säkerhets skull.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?