Tidig helgmorgon
Publicerat den

Idag blev det en ovanligt tidig helgdagsmorgon. Dennis och jag klev upp för snart en timme sedan pga. att vi åker till hans föräldrar nu på förmiddagen. Jag sitter med handduk i håret medan han håller på att gå igenom ett par tomma kartonger som han har haft dataprylar i. Han ska köpa ett grafikkort (?) av en bekant när vi kommit till Stockholm och han behöver någonting att transportera det i så att det inte går sönder.

Tåget går härifrån kl.11:00 och vi ska vara framme hos hans föräldrar någon gång efter kl.13:30 beroende på hur länge vi får vänta på dem efter att ha klivit av tåget. Eftersom det tar ca 25min att gå hemifrån till stan tänkte vi gå om en timme, så jag ska bara vänta på håret och sminka mig så kan vi gå sen. Det känns bäst att gå istället för att lämna cyklarna på stationen över natten då det tydligen ska vara mycket stölder här i Västerås.

Då jag inte kommer att ha tillgång till dator förrän imorgon kommer det att vara tomt här i lite mer än 24 timmar, men jag tror inte att någon dör av det. Har inte haft så mycket intressant att säga den senaste tiden iaf.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?