Suck
Publicerat den

Idag är det ännu en dag då jag känner att jag vill vara hemma och ruttna bort. Nu på morgon ska klassen ha idrott i en hall som jag inte har någon aning om vart den ligger, så jag måste utgå från en karta på Eniro och jag är 100% säker på att jag inte kommer att hitta med tanke på att jag aldrig har varit åt det hållet.

Om jag hade haft någon att ta sällskap med kanske det inte hade varit så jobbigt, men jag har ingen att vara med i skolan så jag får ta mig dit själv. Skulle jag inte hitta cyklar jag till skolan och får förklara för min lärare sen. Om jag hade varit berättigad ett busskort hade jag kanske kunnat åka buss dit, men jag har för kort avstånd mellan hemmet och skolan och har därför ingen rätt att få ett.

Vi lär märka hur det går, men jag tror inte att det kommer att gå överhuvudtaget. Jätteroligt med tanke på att det är idrottsämnena jag vill satsa på.

Nej, nu tänkte jag att jag skulle göra mig i ordning och åka. Skriver sedan hur det har gått.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?