Rönnby IBK's damer division 1
Publicerat den

Efter 3 veckors abstinens är det äntligen över! För snart en timme sedan ringde Bo Hägglöf från Rönnby IBK. Jag skickade nämligen ett mail till klubben (för 3 veckor sedan) där jag berättade att jag är intresserad att träna i antingen elitlaget eller division 1-laget. Nu fick jag äntligen svar och vi pratade dels om vad jag gjort tidigare, mina ambitioner, vad jag behöver träna på osv och han tyckte att det lät väldigt lovande. Han sa även att det hörs att jag verkligen vill spela innebandy och det är skönt att höra. Jag vill att folk ska veta att jag verkligen brinner för det här, för det gör jag!

Det blev bestämt att jag skulle komma ner och träna med division 1-laget redan ikväll, så Dennis kommer knappt hinna klä av sig och äta förrän vi ska åka. Jag vet inte riktigt vart hallen ligger, bara på ett ungefär, och jag vill därför vara ute i god tid. Vi har sagt att jag ska vara där till kl.17:30. Det tar kanske 20-30min att cykla dit, så vi lär väl åka strax innan kl.17 för att vara på den säkra sidan. Man vill ju inte vara sen första gången (man ska inte vara sen alls, men ni förstår).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?