Många bollar i luften (!?!)
Publicerat den

Jag förstår inte varför dagarna ska gå så himla fort. Det är visserligen bra av olika anledningar, men ibland känns det som att man inte hinner varva ner t.ex. under helgen. Man hinner endast lägga sig på fredag kväll och vips så är det måndag. Vart tar tiden vägen egentligen?

För tillfället känner jag att jag skulle behöva vila ut då det är mycket som snurrar i huvudet just nu. Som många kanske förstår tänker jag ofta på den kommande rättegången och pga. det har jag svårt att fokusera på någonting annat. Imorgon är det skola igen och under veckan har jag en inlämningsuppgift (som ska vara inne på tisdag kl.16, men som ej är klar), ett prov och en redovisning. Jag måste dessutom jobba ikapp i matteboken.

Det känns som att jag alltid har någonting som måste göras och för tillfället vet jag inte riktigt vad jag ska prioritera. För några minuter sedan gav jag upp engelskauppgiften då det känns som att jag lika gärna kan göra den på tisdag eftermiddag med tanke på att jag ändå har lektion då. Då kanske jag tar fingrarna ur arslet och verkligen gör klart den. Jag förstår ändå inte vad det är uppgiften ska gå ut på. Vilken tur att lektionen är 3h lång da. Då ska jag hinna.

Sedan måste jag hinna med att städa. Det är min tur att diska och det har resulterat i att vi i princip har använt all disk vi äger, förutom finporslinet. Jag får ta och diska på onsdag eftersom jag då slutar tidigt. Imorgon hinner jag inte då jag slutar kl.16 och måste hem för att äta. Direkt efter det sticker jag på träning. När jag kommit hem måste jag räkna matte eftersom jag halkat efter i planeringen. På tisdag har jag inte heller tid eftersom jag då måste plugga inför onsdagens prov i pedagogik.



Anonym

Men då kan väl Dennis ta disken!



URL:


Elin

Jobbigt när man har så mycket i skolan ,vet själv hur det är. Mitt bästa tips är att försöka göra uppgiften samma dag man får den och utnyttja håltimmar om man har sånna. Kram



URL: http://cooltjej92.blogg.se/


Elin

Okej då blir det svårt, men även om du har träning kanske du kan ta 15min el. 30min varje dag till läxor. Tråkigt att ha allt på helgen, hoppas att det löser sig på nått sätt.



URL: http://cooltjej92.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?