Kattungar
Publicerat den

Enda sedan Dennis och jag flyttade ihop har vi funderat över om vi inte ska ta och köpa oss ett par kattungar. Ni som känner mig vet att jag redan har haft 4st, Molly och Maja med R och Sally och Salma med Björn. Anledningen till att jag inte kunde behölla katterna var för att det var jag som fick flytta när jag gick isär med respektive. Denna gång är det dock annorlunda eftersom lägenheten juridiskt sätt är min eftersom Dennis inte är myndig. Det är då alltså han som får flytta om vi går isär och katterna är då mina.

Eftersom vi lever på våra CSN-bidrag måste vi hålla hårt i pengarna, så det kommer inte att bli några kattungar nu även om jag gärna skulle vilja ha ett par. Det är mycket som ska köpas in innan och vi måste vara säkra på att vi har råd med mat och kattsand. Holly har vi råd med, men hon kostar under 100kr/mån vilket inte är så mycket att gråta över. Ett par katter kostar mer. Speciellt för mig eftersom jag alltid har en tendens att skämma bort mina djur. Varje gång jag t.ex. har haft katt har de fått färskfoder, kattmjölk och torrfoder dagligen. De har även slinkit ner lite ost vs. skinka när jag varit i köket och gjort i ordning ett par mackor. På helgen brukade Sally och Salma även få kattsalami eller kattgodis (oftast denta).

Det blir alltså inga katter nu, men jag hoppas på att det inte dröjer alltför länge då jag saknar ljudet av två små katter som springer runt och leker. Saknar även när de ligger längs magen när man ligger i sovrummet eller i soffan.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?