Kallelse till tingsrätten
Publicerat den

För en stund sedan klev jag innanför dörren då min skoldag tog slut strax innan kl.12 och jag upptäckte genast att jag fått en del post bl.a. från Falu Tingsrätt. Eftersom förundersökningen har tagit så lång tid vågade jag inte riktigt hoppas på vad det handlade om, så när jag öppnade brevet och läste långsamt kom tårarna. Jag har blivit kallad till rättegång!

Jag kan inte åta bli att småle med tanke på att jag igår skrev i min blogg på Terapisnack att det känns som att det aldrig kommer att bli av, men ack så fel jag hade. Aldrig trodde jag att jag dagen efter skulle få hem en kallelse i brevlådan.

Som det är nu känner jag mig panikslagen och nervös, men på samma gång vill jag få det här överstökat. Rättegången kommer att äga rum den 19/10 och 20/10, båda börjar kl.09. Det handlar alltså om samma sak så varför de delar upp det på två gånger vet jag inte, men jag antar att det beror på att det är mycket att gå igenom och för att det kan vara jobbigt att ta allt på en gång eftersom det kan ta tid.

För tillfället rinner tårarna då jag har blandade känslor inför det här. Det jag fruktar mest är att åklagaren ska döma till hans fördel även om jag har starka bevis mot honom. Jag är även rädd för att han ska få ett milt straff eller att han inte blir straffad alls.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?