Jag vill spela!
Publicerat den

Idag har jag haft 2st innebandyträningar: en i skolan (specialidrott) och en med klubben. Det gick inte som jag hoppats på under någon av dem då jag känner att jag helst skulle behöva fokusera på andra saker som t.ex. skolan. Jag har 3st uppgifter som ska vara klara någon vecka efter rättegången och jag känner att jag måste lägga på ett kol för att jag ska hinna. Det känns inte som att jag kommer att göra det. Jag kommer dock göra mitt bästa, som alltid.

Jag tänker inte utvärdera träningarna speciellt mycket, utan går direkt på hur det blir nu i helgen. Dennis vet sedan tidigare att jag oftast brukar ha rätt när jag påstår någonting och det hade jag även denna gång. Innan jag åkte på träning så sa jag att jag trodde att jag inte skulle få spela denna match heller, vilket jag inte kommer att få göra. Förra gången blev jag kallad till match, men blev förvarnad om att jag kanske inte skulle få byta om/vara med. Denna gång har jag inte ens blivit kallad, utan det är direkt upp på läktaren som gäller.

Som vanligt är jag besviken, men jag försöker att inte ta åt mig för mycket även om vår tränare sa att de alltid går in för att vinna och man försöker därmed att ta ut det bästa laget. Jag känner mig då utpekad som dålig, men jag vet att jag inte är det och jag försöker intala mig själv att jag inte får spela eftersom jag precis har skrivit på mina papper och för att jag inte har varit med och tränat så länge.

Kan tillägga att jag är väldigt öm i armarna efter dagens träningar. På specialidrotten är vi åtta stycken varav fem av dem är killar vilket innebär att de tar i för kung och fosterland. Jag har alltså armarna fulla i blåmärken av färgerna: blå, röd, rosa, gul och lila. Värsta regnbågen!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?