Graviditet/abort
Publicerat den

Jag har inte reflekterat så mycket över detta tidigare, men idag insåg jag att så fort mina vänner och bekanta har frågor vad gäller abort och graviditet så kommer de till mig. Varför de gör det kan jag inte svara på, men jag skulle tippa på att det beror på att de känner att jag har erfarenhet av detta och att de på något sätt litar på det jag säger.

Senast idag fick jag en fråga av en bekant om hur jag lyckades överleva min abort psykiskt. Jag försökte förklara för henne att jag inte hade något annat val än att försöka gå vidare, men den processen tar tid. Det är ingenting man kan stressa fram, utan naturen måste ha sin gång eller hur man ska säga. Hur lång tid det tar att lägga såna här saker bakom sig är individuellt. Det tog t.ex. 1 ½ år för mig, vilket jag anser är ganska lång tid med tanke på att jag inte ens fick se hela fostret.

Jag fick även ett sms inatt där en kompis till mig hade en fråga angående blödning mellan ägglossning och mens. Det känns som att folk tror att jag kan precis allt som har med kroppen att göra, vilket jag definitivt inte kan. Jag tycker dock att det är skönt att folk har ett så stort förtroende för mig att de kan diskutera såna här saker med mig om de har några funderingar eller bara vill lätta på sina tankar.



Cissie

Ta det som en komplimang helt enkelt. Som du säger, människor har ett förtroende för dig. Njut utav det och utav att du kan hjälpa andra =)



URL: http://ceciliabogsveen.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?