Give me some rest!
Publicerat den

Av någon anledning känner jag att jag skulle vilja vara hemma idag. Känner mig trött och deppig, men vet inte riktigt varför. Det kan bero på att jag knappt äter eller för att jag får för lite sömn. Jag sover ca 7 h/natt och tror att jag skulle behöva iaf en timme till. Imorgon kommer jag att få en timme mindre då vi på idrotten ska vara i en hall som jag inte vet vart den ligger. Jag tänkte därför åka en timme innan vi börjar för att försöka hitta den. Enligt kartan ska den inte vara alltför svår att hitta, men det är en bit dit.

Om en timme ska jag vara i gymmet med några i klassen, vilket jag inte är så peppad för just nu. Det känns dock dumt att vara hemma från skolan då jag inte har en giltig anledning. Jag vill dessutom sköta skolan så gott jag kan och jag får faktiskt inte vara sjuk för CSN. Skulle jag bli sjuk måste jag skaffa ett intyg från Försäkringskassan och folk vet ju hur hårda de är. Det känns därför bra att det är helg snart så att man får sova ut ordentligt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?