Barnlängtan
Publicerat den

Många kommer kanske ihåg att jag tidigare har skrivit om min längtan efter barn och jag kan nu meddela att den har avtagit. Jag älskar fortfarande barn och ser fram emot att få bilda familj, men ända sedan jag började skolan tänker jag annorlunda vad gäller detta. Eftersom detta är min sista chans till att få en utbildning och gå klart gymnasiet vill jag inte sabba den. Jag har alltså insett vad det är jag måste prioritera. Ibland måste man gå på förnuft istället för att lyssna till hjärtat och det är precis det jag gör just nu.

Min önskan om att försöka bli gravid i slutet av nästan år står fast, men jag känner mig inte pressad eller är deppig över att det inte är rätt tillfälle för barn just nu. Det känns bra och jag hoppas att jag kan hålla tankarna i rätt spår så att jag inte faller tillbaka i tidigare tankegångar.

Jag älskar Dennis och jag skulle aldrig tvinga honom att göra någonting han inte vill. Jag är fullt medveten om vilka förutsättningar han vill ge och jag håller med honom även om det ibland smärtar att göra det. Allting har dock sin tid, även om man blir galen av att vänta.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?