Äntligen fredag
Publicerat den

Tack vare att jag och två tjejer i min klass är klara med vårat grupparbete fick vi sluta 2h tidigare (13:50 istället för 15:50), vilket var välbehövt. När jag klev innanför dörren fick jag se att det kommit ganska mycket post till mig varav ett av breven var en faktura. Den kom från Jönköping och de påstod att jag inte lämnat in datorn jag fick låna när jag gick på Designgymnasiet i Stockholm. Det "roliga" är att jag lämnade in datorn den 28/2-08 eftersom jag och R skulle flytta den 3/3. Jag skrev på papper om att jag skrev ut mig från skolan och lämnade tillbaka alla saker. Det betyder alltså att tjejen i receptionen var så inkompetent att hon inte meddelade den datoransvarige om detta och prickade av att jag lämnat in den.

Jag förstår heller inte varför de skickar ut en faktura NU. Det är för fan snart 3 år sedan jag slutade där. Dennis tror att de bara vill mjölka mig på pengar och jag kan ärligt säga att jag inte har någon aning om vad de håller på med. Jag ringde företaget som har hand om det här och tjejen jag pratade med skulle kolla upp detta då hon tyckte att det lät konstigt med tanke på att det är så länge sen jag gick där. Om hon inte kan hjälpa mig tänker jag ringa till skolan och kräva att de letar reda på pappret jag skrev på när jag slutade. Jag tänker fanimej INTE betala 2000kr för en dator som jag lämnat in.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?