7 månader ♥
Publicerat den

Nu är det äntligen fredag. Dagen inleddes på gymmet då vi skulle ha BodyPump på idrotten. I det stora hela gick det bra och det var inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Man klarar mer än man tror. Efter att jag duschat och kommit tillbaka till skolan satte jag mig i en av sofforna i skolans entré. Jag började då att tänka på det här med rättegången och min fd. psykologilärare och min specialidrottslärare tyckte att jag såg ledsen ut, så de frågade hur jag mådde. Jag förklarade lite snabbt att jag har blivit kallad till rättegång pga. att jag tidigare varit med om hemskheter och att jag nu är orolig och nervös över hur det ska gå. De sa precis som jag: att det bara är att försöka förbereda sig så gott det går.

Pga. att jag var ledsen och allmänt nedstämd kände jag ingen som helst matlust även om det var tacos i skolan, men efter en timme började hungern smyga sig på och jag sprang då iväg till Ica för att köpa mig en yoghurt och en risifrutti XL.

För tillfället sitter jag i köket och väntar på att Dennis ska duscha klart så att vi bl.a. kan gå till affären och handla någonting inför ikväll. Vi har nämligen varit tillsammans i 7 månader idag och vi brukar alltid göra någonting speciellt den 24:e. Det kan vara allt från att laga någon god mat och dessert till att gå på bio eller ha filmkväll hemma. Förra gången gick vi på bio och såg Grown Ups och denna gång blir det Wild wild west på tv, så jag tänkte unna mig någonting till den. Har inte riktigt bestämt mig för om jag vill ha godis eller morötter och dip. Det lär visa sig när vi kommit hem från affären.

Ni kanske tycker att det är töntigt att fira när man varit tillsammans i ytterligare en månad, men jag tycker att det är både roligt och bra eftersom det kan vara nyttigt i förhållandet att bara släppa allting och göra någonting tillsammans för en dag (eller fler). Dennis och jag gör visserligen ganska mycket tillsammans, men det känns mer speciellt om man har en dag varje månad som man planerar inför och ser till att den blir extra rolig.

Nej, nu struntar jag i det här och tar på mig strumpor. Dennis är snart klar.


Dennis ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?