2 år sedan
Publicerat den

För en liten stund sedan satt jag och funderade över min anmälan och rättegången då det slog mig att det idag är 2 år sedan som jag tog mig ur skiten. Efter allt velande lyckades jag äntligen ta mod till mig att lösgöra mig från honom och det är fanimej det bästa jag någonsin har gjort!

Det känns som att det vara igår jag stod där och förklarade för honom att det var slut för gott, men samtidigt känns det som att det var en evighet sen. Jag är fortfarande irriterad och besviken på honom som står och säger att allting var bra mellan oss tills jag träffade Billy. Folk som var inblandade i detta och inte blundande för sanningen vet att det var allt annat än bra.

Jag är iaf stolt över mig själv som till slut insåg att jag inte kunde leva sådär. Innest inne är jag en stark människa och vid detta tillfälle tror jag att jag bevisade det för många. Tyvärr är det inte alla som har styrkan och modet att lösgöra sig från förhållanden i denna klass, så jag är väldigt tacksam för allt stöd och allt tjat som fick mig att välja en bättre väg.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?