Okt. 5, 2010
Publicerat den

För tillfället känner jag mig som en senil, gammal kärring som inte hänger med i svängarna. Nu har helgen gått sådär fort igen och jag hinner knappt med. Det känns nästan som att tiden springer iväg medan jag står stilla.

Denna helg har varken varit rolig eller tråkig, utan jag har mest varit trött. I fredags tittade Dennis och jag på film medan vi dukat upp med
Vilda Westernchips från OLW. Det var först tänkt att vi skulle titta på dödligt vapen 3, men det blev inte så. Om jag inte minns fel gick Titta, hon snackar! på tv den dagen, eller om det var dagen efter.

I lördags gjorde vi absolut ingenting, så i söndags gick vi till biblioteket eftersom vi ska läsa en bok på svenskan.  Boken jag valde heter "Nässlorna blomma" av Harry Martinsson. Det är en bok ur epoken modernismen. Jag hatar att läsa böcker, men när det gäller skolan har jag inte så mycket till val. Det är bara att bita ihop.

Innan vi gick till biblioteket tog vi en sväng på stan. Vi letade bl.a. på ungdomsmottagningen eftersom jag ska vara där kl.10:30 idag. Jag ska dit och bl.a. diskutera p-piller och mina besvär när jag äter dem. Vi får se om det blir någon undersökning också, annars ber jag om en eftersom det kan vara bra.

Det har egentligen inte hänt sådär jättemycket mer då vi oftast latar oss på helgerna.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?