Take away the pain
Publicerat den

För två månader sedan reflekterade jag över det här med preventivmedel och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra. Jag pratade med en barnmorska för inte så länge sedan och hon rekommenderade inte p-plåster till mig eftersom jag idrottar och därmed duschar mycket. Plåster och p-dator är det enda jag kan tänka mig, men jag blev som sagt avrådd från plåstret och det här med dator är Dennis inte så positiv till då han tycker att det låter osäkert.

Anledningen till att jag vill byta till dator eller sluta med preventivmedel helt beror på att jag har sån fruktansvärd smärta i livmodern. Jag har inte tänkt så mycket på smärtan sen jag började argumentera om detta i augusti, men för någon dag sedan kom smärtan tillbaka och nu känns den som värkarna gjorde när jag låg på sjukhuset och Kim föddes. Ibland får jag så ont att jag knappt orkar stå och jag vet inte om jag vill utsätta mig själv för det längre.

Som jag skrev för någon dag sedan så har jag en tid på ungdomsmottagningen den 25:e då jag ska träffa deras läkare och jag funderar då på om jag ska be om en gyn.undersökning för säkerhets skull. Visar det ingenting då överväger jag starkt att kontakta gyn.mottagningen om bl.a. ultraljud för att se om det eventuellt kan visa någonting. Det kostar visserligen 300:- att undersökas, men i dagsläge känns det som att det kan vara värt det. Jag orkar verkligen inte må såhär längre. Det gör så ont! :'(





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?