Städa och packa
Publicerat den

Dagen kommer att gå åt till att städa lägenheten så att den är snygg när vi kommer hem på torsdag kväll. Vem vill komma hem till en skitig lägenhet, liksom? Bara för att jag inte har någonting bättre för mig har jag bestämt att vi ska städa överallt och då menar jag ÖVERALLT. Bad- sov och vardagsrummet. Köket, hallen och balkongen. Vi har även saker som ska ner i förrådet och det kan vi lika gärna ta nu när vi ändå är igång, annars kommer det aldrig att bli av.

Sen måste vi packa så att vi slipper göra det i sista minuten. Jag har några saker som jag kommer att packa imorgon innan vi åker, men det är saker som inte är så viktiga och det gör därför ingenting om jag glömmer dem. Jag har skrivit en kom ihåg-lista över allting som ska med och jag tror inte att jag kommer att glömma att packa ner någonting. Datorn ska bl.a. med eftersom jag har skolarbeten som ska vara klara v.45 och det känns bäst att försöka bli klara med dem så snart som möjligt. Jag kommer därför att arbeta på tåget och i bilen till och från rättegången.

Jag får inte glömma att ta med Holly också eftersom hon inte kan vara ensam i tre dygn. Hon dricker upp allt vatten i falskan på ett par timmar och hon äter som en gris, så det är lika bra att ta med henne så att jag slipper ha dåligt samvete.

Igår fick jag en fråga om hur det går med våra planer om att skaffa katt och det börjar komma ut några på Blocket nu. Tidigast idag har jag hört av mig till en tjej som har 6st kattungar som hon måste bli av med snart. Hyresvärden har nämligen sagt att hon inte får ha dem och om hon inte hittar nya ägare till dem snart måste hon avliva dem. Jag har bett henne att maila bilder till mig och om det är några som är intressanta kommer vi att ta dem. De kostar 100:-/st och det kostar ca 100:- att åka och hämta dem, så 300:- är inte fy skam.

Vi avvaktar och ser. Först ska jag få bilder och info om vad det är för kön på ungarna och är det sen några honor som vi dessutom är intresserade av slår vi till.

Som ni kanske förstår så fick jag inget svar efter mitt senaste mail om katterna jag lade ut bild på tidigare.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?