Ökad ledighet
Publicerat den

Det känns som att jag har haft något form av lov den senaste veckan då jag endast har varit i skolan fem timmar, två i måndags och tre idag. Nu är det helg igen och jag tycker att det är välbehövligt. Tack vare Eira och Engla känns det som att jag kan komma på rätt spår igen vad gäller skolan. Tidigare har det känts som att jag hamnat efter med mina uppgifter, men nu känns det som att jag kan fortsätta med de då jag tänker på annat än den kommande domen.

Natten gick bra för vår del och jag gick upp en timme tidigare för att göra de sällskap. När Dennis klev upp för att gå på toa upptäckte han att de inte låg i transportburen utan att de låg och sov under badkaret. För mig gör det ingenting när de är såhär små, men jag är smått rädd för att de ska fastna där under även om det går att ta bort kanten och hämta ut dem. Nu är de så pass små att kanten kan sitta kvar och de kommer faktiskt fram självmant.

Innan vi gick och lade oss igår var de små liven väldigt gosiga vilket resulterade i att de somnade mot min mage när jag låg och tittade på tv i soffan. Det känns bra att de är så pass trygga redan nu att de kan sova bredvid oss.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?