Nu är det verkligen höst
Publicerat den

Dagen började med att jag fick cykla 15-20min i regnet, vilket i praktiken kanske inte är så jobbigt. Jag har dock ingen stänkskärm på min cykel, så när det regnar ute blir jag alldeles blöt och det handlar inte bara om i rumpan utan idag blev jag blöt ändå upp på ryggen.

När jag var framme i hallen visade det sig att vi bara var tre stycken då ingen av grabbarna dök upp och det går inte att utforma en innebandyträning med två utespelare och en målvakt. Vi hade därför turen att få vara med en klass från vår skola som hade idrott (vi hade specialidrott). De hade elevledd lektion och de spelade som tur var innebandy, vilket passade oss perfekt.

Efter lektionen gick jag med cykeln (för att inte bli blöt) till Konserhuset där vi äter. Dennis mötte mig där efter några minuter då även han hade lunchrast och han följde därför med mig när jag åt. Dagens lunch var pannkakor! :) Vi satt i salen i ca 20-30 min innan vi gick till min skola. Eftersom endast elever får vistas i skolan stod vi utanför och fördrev tiden tills det var dags för mig att gå in på lektion.

I ett av gårdagens inlägg skrev jag om att jag borde ha pluggat till provet, som vi alltså hade idag. Jag försökte att plugga lite grann under kvällen, men det gick inte så bra och jag tror även att det visade sig på provet. Vi skulle nämna 2st författare från varje epok (bl.a. Medeltiden, Renässansen, Romantiken m.fl) och jag har väldigt svårt för att komma ihåg namn som jag aldrig har hört tidigare. Jag lyckades komma ihåg Shakespeare och Mary Shelly
(dock på fel epok), Selma Lagerlöf och två till. Sen skulle jag fördjupa mig i ett verk från varje epok och jag skrev då endast om 2st.

Jag är övertygad om att jag inte kommer att få godkänt på det provet, men jag tror inte att det gör så mycket. Jag gjorde mitt bästa och ibland räcker det helt enkelt inte till.

Igår när jag cyklade till skolan fick jag skäll av en städare då jag cyklade på trottoaren och inte på vägen, så idag när jag var påväg hem tänkte jag att jag för ovanlighetens skull skulle göra det. Det resulterade i att en bil stannade mitt i vägen så att ingen kom förbi och jag blev då så irriterad att jag försökte lyfta cykeln över två parkerade bilar. Smart som jag är lyckades jag slå cykeln i en av bilarna så att halva kedjan hoppade av, men jag fixade det efter en stund och cyklade hem.

Nästa vecka har jag en uppgift som ska vara inne. Det är en uppsats i berättelseform (som en saga) och jag har precis börjat, så jag är osäker över om jag ska träna idag. Jag tror knappast att jag får spela på söndag iaf och skulle jag bli kallad till match är nog risken stor att jag inte kan följa med om vi måste lägga bensinpengar. Träningen börjar om 4h, så jag har tid på mig att bestämma mig. Som det är nu skulle jag bara vilja vara hemma och bli klar med den där uppgiften så att jag kan göra klart resterande uppgifter, som dock ska vara klara 11/11.

Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och stänga ute allt. Bara koppla av och inte behöva tänka på någonting.



Sara Hagelberg

"jag försökte lyfta cykeln över två parkerade bilar." asså vadå? gick du emellan två parkerade bilar och lyfte cykeln över samtisigt för det var så trångt eller vadå?



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?