Nu är det värsta över ?
Publicerat den

Som ni alla vet så var jag under gårdagen på rättegång, men även idag. Jag kommer inte att reflektera så mycket över hur jag upplevde det, hur det gick till i rättssalen osv. här i bloggen, utan jag kommer att hålla det för mig själv tillsvidare vilket beror på att jag känner att jag inte behöver berätta precis allt för folk. De som har varit inblandade i mitt och R's förhållande kommer, om jag känner att det är nödvändigt, få veta domen av mig. Den kommer att fastställas den 2/11, alltså om 13 dagar.

Efter rättegången åkte vi raka vägen till minneslunden dels för att jag inte varit där på 9 månader, men också för att det var smidigast att ta det nu när vi ändå var i Falun. Det kändes blandat att vara där, men när jag stod vid punkten där jag brukar lägga sakerna upptäckte jag någonsin som gjorde mig gråtfärdig.Jag upptäckte att två av kramdjuren som jag plaserade på platsen i januari fortfarande satt kvar. Det var såklart glädjetårar. Aldrig trodde jag att de skulle finnas kvar, inte såhär länge. Dikterna, rosorna och ljusen var borta så jag blev förvånad när kramdjuren var kvar eftersom de bruka rensa platsen ganska regelbundet.

Varje gång jag besöker minneslunden tar jag med mig en dikt och det är alltid en dikt som jag själv har skrivit. Denna gång lät den såhär:

"Kärleken till dig kommer aldrig att ta slut.
Saknaden av dig kommer aldrig att dö ut.

Minnena lever vidare än
Och jag önskar att du fick vara en del av mig igen.

Jag vet att vi kommer att återförenas en dag
Trots att det inte är än på ett tag.

Tålmodigt jag kommer att vänta på dig
Tills du än en gång är hos mig."


Jag brukar även ta bilder på minneslunden och den speciella platsen där jag lägger alla saker. Ovan kan ni se hur stenen ser ut nu.

När vi var klara på minneslunden åkte vi till Ö&B för att köpa tillbehör till kattungarna eftersom de följer med oss hem imorgon. Jag kanske ska passa på att berätta att vi var och tittade på de igår. Det var precis vad jag behövde efter den jobbiga dagen. Eira och Engla var väldigt söta och framför allt små. Man vågade knappt lyfta upp dem och när man väl gjorde det så pep dem och ville ner. En av deras systrar däremot gick fram till Elias och pep tills han klappade henne. Riktigt gulligt! :)

De följer som sagt med oss hem imorgon och det ska bli riktigt roligt. Det var länge sedan jag hade kattungar och jag ser verkligen fram emot det. Det kanske kan få mig att inte tänka så mycket på domen de här två veckorna som vi måste vänta.

Utöver det så har det inte hänt så mycket. Dennis håller för tillfället på med skoluppgifter och jag tänker göra detsamma när jag är klar med inlägget. Tänkte även att jag ska ta mig tid att läsa lite bloggar när jag tar en paus i arbetet eftersom jag inte har haft tid att läsa någonting sen i måndags förmiddag, så jag har missat en del känner jag. ;)

Bilderna ovan är tagna av mig, minneslunden Falun 2010/10/20



Elina

Oj vad duktig du är på att skriva dikter! Riktigt fin.

Hoppas du blir nöjd med domen också, att den blir rättvis.



URL: http://elinahedin.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?