NU är det höstlov.
Publicerat den

Nu är det officiellt. Det är höstlov! För inte så länge sedan kom jag hem efter att ha spenderat 3h i Klöverhallen. Det var bågskytte, innebandy och dodgeball som stod på schemat, men eftersom vi delade in oss i två grupper hann inte min grupp spela dodgeball. Jag lider dock inte över det eftersom jag ändå hade roligt. Speciellt på bågskytten. Till en början gick det hyfsat, men efter att alla i klassen förutom jag och Alexandra gått hem gick det betydligt bättre.

Under tiden då klassen fortfarande var i salen satte instruktören upp ballonger på tavlorna och det fanns en jätteliten ballong som inte ens han träffade. När Alexandra och jag sedan var själva tyckte han att det gick så bra för mig att han tyckte att jag skulle försöka träffa den (den satt i 10:an). Jag var väldigt nära hela tiden (träffade 7-9)och efter 10-20 min träffade jag den äntligen! Då tackade jag för mig och gick hem. Det kunde inte bli så mycket bättre.

Jag kände av axeln och långfingret på slutet, men har inte ont nu såhär efteråt vilket är skönt. Jag kan alltså njuta av höstlovet om jag inte får några skador på träningarna, vilket jag inte brukar.

Det finns nog inte så mycket mer att säga om dagen. Den har varit bra och jag hoppas att den fortsätter att vara det.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?