Kvinnokliniken
Publicerat den

För en timme sedan ringde jag till ungdomsmottagningen angående smärtan i livmodern och jag blev hänvisad till Kvinnokliniken, så jag ringde dit. De har ett system där man får knappa in sitt telefonnummer så att de kan ringa upp och de ringde för ca 15min sedan. Kvinnan, eller tanten kanske jag ska säga, sa att man inte kan få en akuttid om man har haft besvär länge och hon kollade därför i registret över vilka tider som är lediga i veckan. Jag ska få komma dit på onsdag kl.14. Vilken tur jag har som slutar kl.11:50 på onsdagar. Då missar jag ingenting i skolan, utan kan ha min lektion och sedan cykla direkt till lasarettet.

Under samtalet var jag tvungen att beskriva vart jag hade ont och det räckte alltså inte med att förklara att smärtan sitter i livmodern, utan jag var tvungen att försöka beskriva om det satt upp mot magen eller längre ner (why?). Hon sa sedan att smärtan kanske beror på ägglossning, men precis i början av samtalet frågade hon om jag äter/åt p-piller vilket jag också sa att jag gjorde och var därför tvungen att förklara att man inte får ägglossning när man äter p-piller. Borde hon inte ha lyssnat ordentligt och haft den vetskapen?

Jag kan iaf avslöja att jag inte har tagit mina piller sen blödningen eftersom jag inte vill förvärra allting eftersom jag vet att jag endast har ont när jag äter dem, inte annars. Dennis och jag kom överens om igår att det är lika bra att hitta någonting annat så att jag slipper må som jag gör, men vi har inte bestämt vad. Jag vill fortfarande ha den där p-datorn.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?