Klantarsle!
Publicerat den

Snart är vi klarar med städningen av lägenheten. Det är endast tvätten som ska vikas och badrummet som ska skuras. Jag kommer dock att avvakta med skurningen av badkaret tills imorgon eftersom jag ändå ska duscha innan jag går till skolan.

För ca 1h sedan stod jag och tog hand om disken och när jag nästan var klar lyckades jag skära mig på ett kastrullock. Jag har nu ett fint jack på första "böjen" efter nageln på vänstra pekfingret. Dennis tog över disken, gullig som han är, och jag gick över till att dammsuga och göra rent Hollys bur istället.

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Idag blir det varma mackor, precis som igår. Det är lika bra att äta upp allt bröd eftersom vi åker bort under veckan och de ändå kommer att gå ut då. Trevligt att komma hem och det ligger mögligt bröd i skafferiet. *Mums*

Sen sitter jag och funderar över det här med kattungar. Som jag skrev tidigare så hittade jag ett par i Sala som hotades att avlivas och jag har nu fått svar från ägaren. Det finns ett par honor, som jag förstått det 4st. Två av dem är randiga och de andra två är kolsvarta. Då det var många som var intresserade av en långhårig hona sade jag att hon kunde ge henne till någon annan då vi ej är intresserade av svarta katter. Enligt henne så har jag missuppfattat hur det ligger till med kattungarna (kön och så) och för tillfället känns det som att hon bara vill bli av med dem. Jag är inte ens säker på vilka som är vad.

Jag har nu istället fått svar från en annons jag mailade på igår. Det handlar om vita kattungar och det fanns 3st honor respektive 2st hanar. Jag har sagt att vi är intresserade av två av honorna om ingen redan har tingat dem och att vi kan komma och hämta de små liven nästa fredag (om jag kan få låna pengar av någon fram tills den 25:e). Jag har alltid älskat vita kattungar, så det skulle vara jätteroligt om vi kunde få dessa. :) Som Ni ser i annonsen så kostar de 400:-/st, men det är jag villig att ge eftersom det bara kostar 80:- att åka och hämta dem.

Håller tummarna för att det kan bli bestämt någon gång, så att vi vet vilka vi ska ha.



Emma

Kommer ni ha råd att sterlisera dom ? ( ursäkta stavningen, vet ju inte hur de stavas:P)



För honor kan ju fortsätta löpa om dom inte blir dräktiga .. Så helst ska man ju sterlisera dom :)



Menar inget illa, bara de att du har ju berättat i inlägg förut att ni måste spara pengar för att ha råd med hyror vissa månader. =)



Av egna erfarenheter av katter, så är det inge kul att ha katter som kissar inne hela tiden, för att märka upp revir, oavsett om dom är honor eller hanar.



URL: http://emmaeskola.devote.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?