Jag börjar få långt hår!
Publicerat den

Det är nu 7 månader sedan jag klippte av mig det långa håret och jag tänkte att jag skulle dela med mig av hur mycket det har växt sen dess. Mitt hår växer som ogräs vilket man kan se på bilderna. Efter klippningen låg luggen precis i ögonvrån och nu har den blivit så lång att jag t.ex. kan ha den i munnen. Det är dock äckligt, men nämnde det bara för att ni skulle förstå hur lång den har blivit på denna korta tid.

Jag färgade även håret för ca 3 månader sedan och utväxten går inte att missa. Om ni tittar noga på första efterbilden så kan ni se en del av den i högra delen av luggen (samma sida jag har min piercing på). Sist jag hade min vanliga hårfärg var jag 8 år, så det känns som att det är dags att låta hårfärgen växa ut så att håret får vila lite. Det ska bli spännande att se vilken hårfärg man har. Om den är densamma som den var för 12 år sedan eller om den har ändrats. Jag var när jag var yngre väldigt ljus och man kan se i utväxten att jag är det än idag, men frågan är bara vilken nyans det är. Ska bli kul att se! :)

Före


Efter


Före


Efter



Sara Hagelberg

Jag är så avundsjuk över att dítt hår växer så snabbt, mitt har ju tagit år innan det blev såhär långt sen jag klippte mig kort, snart 3 år ! fast iofs så har man ju toppat håret lite granna och vart tvungen att klippa lite extra för att få hela längder i håret men det är orättvist iaf xD!! hade jag haft dina hårrötter hade jag nog haft till midjan nu xD men men, jag är iaf på god väg men det dröjer ett tag till innan jag får den längd som jag vill ha. Vill ju ha typ till under brösten men jag har fortfarande bara axel långt :( buhu undrar óm det finns nå näringsschampo som verkligen får håret och växa? Ska nog gå till Hälsoshop imorgon och kolla :)



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?