I am bored
Publicerat den

Dagen började med att jag klev upp 40min för tidigt då jag trodde att vi skulle ha vanlig lektion, men när jag satte mig vid datorn insåg jag att yoga stod på schemat och att vi började kl.09:30 istället för kl.08:50, alltså 40min. Jag kunde därför ha legat i sängen till kl.08, men när jag upptäckte detta orkade jag inte bry mig utan jag satt kvar i soffan.

Yogapasset var något av det tråkigaste jag varit med om vilket troligen beror på att jag inte tror på energier. Det enda jag tänkte på under passet var att jag är otränad i vaderna och att jag ville hem så att jag kunde ta tag i städningen. Jag försökte iaf så gott jag kunde.

Min skoldag varade i en timme, så direkt efter att vi slutat cyklade jag hem. Det var egentligen tänkt att jag skulle ringa tingsrätten och advokaten om rättegången samt ringa till företag angående praktik, men så blev det inte. Jag väljer att skjuta upp det tills på fredag eftersom jag ändå är ledig då.

När jag kom hem började jag alltså att städa eftersom jag tyckte att det såg grisigt ut även om det kanske inte gjorde det. Jag slängde bl.a. sopor och reklam, dammsög, lade undan skor som ej används och tvättade. Resultatet blev bra, så jag hoppas att vi slipper städa på ett par dagar nu. Disken måste vi såklart ta ordning på, kanske imorgon. Annars är det ingenting.

På onsdagar brukar jag i vanliga fall ha innebandyträning, men enligt hemsidan så är kvällens träning inställd. Varför vet jag inte, men nu har jag en chans att plugga till provet imorgon. Vi ska ha prov i svenska där vi bl.a. ska lägga författare från olika epoker på minnet. Jag kan endast 1-2st, vilket inte kommer att räcka.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?