Höstlov
Publicerat den

Morgonen inleddes med hälsopass i simhallen. Vi körde kondition och vattenpolo (utan de "fina" mössorna), vilket kändes helt okej. Jag har dock konstaterat att jag måste köpa en ny bikini eftersom jag för det första såg ut som en gammal kärring för att bikinitrosorna var fyrkantiga och för det andra så har jag gått upp några cm runt låren (väger fortfarande 55kg) vilket gör att det ser förjävligt ut. Underdelen stramade åt så hårt att fläsket vällde över, eller hur man ska säga. Det låter säkert värre än vad det var. Jag tror inte att någon tänkte på själva fläsket, utan bara att trosorna såg förjävliga ut. xD

Jag funderar nu på om jag ska köpa en ny bikini eller investera i en monikini. Jag tror att det skulle se bättre ut på mig. Frågan är bara om jag ska vänta med att köpa det till sommaren eller om jag ska önska mig det i julklapp/födelsedagspresent ? Det är nämligen så att jag inte brukar önska mig någonting eftersom jag oftast aldrig får det, men jag kanske kan önska mig någonting litet. Som en bikini/monikini.

Det var först tänkt att jag skulle önska mig en titanstav till läppen, men igår blev jag så frustrerad på att jag tuggar eller slickar på ringen att jag gick till Magic Lines och köpte en direkt. Jag har alltså en stav i läppen nu vilket känns mycket bättre. Det känns som att jag har fått tillbaka min mun på något sätt eftersom det inte är någonting i vägen. Jag kan t.ex. stänga munnen ordentligt nu. Det kunde jag inte med ringen.

För tillfället sitter jag hemma i köket. Jag hade ingen vidare lust att hänga på stan i 2h, så jag åkte hem för att tvätta håret och äta. Jag börjar nästa lektion kl.13:00 och då är det bågskytte, innebandy och dodgeball som står på schemat. Det ska bli spännande. :) Efter lektionens slut är det dessutom höstlov och jag har en hel del som ska göras, bl.a. ska jag läsa ut en bok på 332 sidor (har läst ca 50%), skriva en recension på den på engelska, förbereda min muntliga uppgift om vittnesplikt och sedan ska jag skriva en epokresa i form av en berättelse på engelska. Jag har alltså mycket att göra och jag hoppas att jag hinner. Tre av uppgifterna ska vara klara 11/11, så det blir att lägga på ett kol. Jag tror dock inte att jag kommer att arbeta särskilt mycket med dessa idag eftersom det faktiskt är fredag. Jag känner att jag vill ta det lungt och mysa lite med Dennis.

Det är inte bestämt vad vi ska göra i helgen eller på lovet, men det låter som att vi kommer att få besök av mina föräldrar alternativt Dennis föräldrar. Jag har även träningar må, ons och torsdag som jag tänkte gå på. Annars kanske vi kan gå på stan eller någonting. Det visar sig.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?