Fullspäckad
Publicerat den

Dagen kommer att bli fullspäckad med aktiviteter. Till att börja med kommer jag att åka till skolan och ha lekar ute i Klöverhallen. Vi har nämligen haft ett grupparbete i ledarskap där vi ska organisera lekar för barn i en viss ålder och nu var det några som missade detta, så de ska få köra sitt idag. När lektionen är slut har jag slutat skolan för dagen, men det tar inte slut där.

Direkt efter att jag duschat och fixat mig ska jag cykla in till stan för att besöka Life och diskutera det här med APU. Efter det ska jag till Kvinnokliniken då jag har en tid där kl.14. När jag har kommit hem händer det inte så mycket, utan jag får hämta andan en stund innan det är dags att dra på träning.

Jag har förresten fått klartecken att jag kommer att få spela och inte bara träna. Min tränare frågade nämligen i förrgår efter en tröja att skicka in på tryck så att jag också kan få "matcha". Det känns jättebra då jag vet att jag inte bara kommer att få träna, utan även spela. Det ska bli spännande att se när och mot vilka.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?