Fredagsmys
Publicerat den

Då var det fredag igen och jag kan ärligt säga att det fortfarande känns som att det är onsdag, förra veckan! Jag hinner inte med i svängarna och det känns som att tiden bara rusar iväg. Även Dennis håller med om detta. Jag ser dock ingen nackdel med att tiden går snabbt eftersom det då går snabbare tills jag får göra vissa saker. :)

Idag står fredagsmys på menyn. Vi ska titta på film (förmodligen Dödligt vapen 3), äta tacos och äta de nya chipsen Vilda Western från OLW. Vi kunde inte hålla oss till kvällen, så vi smakade några när vi kom hem från affären och de var faktiskt goda och har därför bestämt att vi ska prova de andra två sorterna för att avgöra vilken som är bäst. Det blir dock inte idag, utan någon annan dag.

Ja, det händer väl inte så mycket mer. Tänker njuta av kvällen och det fina sällskapet :) Ska bli mysigt att bara få ta det lugnt och mysa med Dennis.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?