Förnyat recept och högt blodtryck
Publicerat den

Som jag skrev tidigare så hade jag en bokad tid på Ungdomsmottagningen idag och det gick inte som jag hade hoppats på. För det första så behövde jag inte genomgå någon gynekologisk undersökning eftersom jag bl.a. gjorde en strax innan jag flyttade och de inte kunde hitta några fel (vad gäller smärtan i livmodern och äggstockarna), så vi pratade mest. Barnmorskan tog även mitt blodtryck, som visade 120/90 på båda armarna. Det övre trycket (120) var bra, men det undre var gränsfall och jag ska därför få komma tillbaka den 25:e och träffa läkaren på mottagningen.

Enligt vårdguiden ska man sluta med p-piller om man drabbas av högt blodtryck, men det är ingen som har avrådit mig från att göra det. Tidigare när jag varit på ungdomsmottagningen i Smedjebacken har Karin alltid tagit mitt blodtryck två gånger och den första gången har det alltid varit lite högre. Det har dock aldrig varit såhär högt, så vi får se hur det går när jag träffat deras läkare.

Jag fick även ett nytt recept, men jag kommer inte att ta ut det förrän jag varit där nästa gång ifall han skulle avråda mig från att fortsätta med dem. Då har jag kastat bort pengar helt i onödan, vilket känns ganska osmart.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?