En vecka kvar
Publicerat den

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. När jag vaknade visste jag att jag var tvungen att ringa bl.a. ungdomsmottagningen och gyn (kvinnokliniken). Jag trodde dock att jag skulle få en tid idag, men det blev som sagt på onsdag. Efter att jag pratat med receptionisten på kvinnokliniken ringde min advokat. Jag ringde honom i fredags och vi kom då överens om att vi skulle ha ett litet möte idag eftersom han ändå hade ett ärende på polishuset i Västerås.

När klockan var ca 12:10 cyklade jag till Erikslund för att träffa honom. Han ville ha ett möte för att gå igenom vad jag vill ha skadestånd för, men det tänker jag inte ta upp här då jag faktiskt inte skriver om precis allt som händer, som många kanske tror. Mötet gick iaf bra och jag känner mig redo inför nästa vecka. Jag kan knappt fatta att Dennis och jag sitter på tåget till mina föräldrar om en vecka och 4 timmar.

Som jag skrivit tidigare så har jag hoppat av MaB och har därför sovmorgon på måndagar. Jag börjar inte förrän kl.12:50 och har endast mentorstid. Denna gång var dock mentorstiden inställd vilket innebär att jag blev ledig idag. Det var faktiskt välbehövt då jag är grymt trött och jag har ingen motivation till någonting. Jag ska dock försöka att göra klart en av mina engelskauppgifter nu i veckan. Idag kommer den inte att bli klar då jag har träning ikväll och jag kan därför inte pina mig med att skriva tills den är klar.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?