Brist på sömn
Publicerat den

Inatt har jag sovit väldigt dåligt och jag tror att det beror på att jag är nervös inför rättegången, men också för att jag igår fick höra av en tjej att jag borde förbereda mig på ett väldigt lågt straff bara för att hon läst i en bok att en man som misshandlat sin fru i 16 år endast fick 4 månaders fängelse och fotboja. Hon har inte tänkt på att våra fall skiljer sig? Hon har förklarat för mig hur denna kvinna blev misshandlad och det  går inte att jämföra våra situationer, så jag förstår inte varför hon ens försöker. Alla fall är olika och bara för att hon blev misshandlad i 16 år behöver det inte betyda att hennes misshandel var värre. Nu säger jag inte att min var det, men ni kanske förstår vart jag försöker att komma?

Detta är inte någonting som jag behöver just nu då det får mig ur fokus, men det kanske var syftet med att vräka ur sig det. Jag vet inte. Jag ska dock försöka att inte reflektera så mycket över detta förrän allting är klart och jag fått veta domen. Hur lång tid det kommer att dröja vet jag inte eftersom de skickar ut domen via brev. Jag kommer alltså att få hjärtklappning så fort jag ser ett brev på golvet.

Nu gäller det för mig att bara fokusera på min uppgift i rättssalen istället för att tänka på vad alla andra har sagt eftersom det inte finns någon som vet hur det kommer att gå.

Idag börjar jag inte skolan förrän kl.12:50, vilket känns skönt då jag inte mår så speciellt bra just nu. Dagens lektion är mentorstid, så det kommer inte att bli så ansträngande. Vi ska bl.a. diskutera specialidrotten då jag pratat med en av våra lärare om att grabbarna i min klass inte dyker upp på torsdagar eftersom de fått för sig att de kan sticka och gymma istället. Vi andra har därför tröttnat och vill ha ett rakt svar. Antingen så kör vi innebandy 2ggr/vecka eller så lägger vi ner helt.

Efter skolan är det raka vägen hem, packa det sista som är kvar och diska upp den sista disken samt rensa kylskåpet. Sen ska jag vänta på Dennis och efter det åker vi till mina föräldrar.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?