Boka akuttid på gyn
Publicerat den

Som ni ser i föregående inlägg så är jag osäker över hur jag ska göra med mina p-piller och för tillfället överväger jag att inte ta ut receptet som barnmorskan skrev ut åt mig. Anledningen till det är den här smärtan jag har pratat om vid ett par tillfällen.

Jag drabbades av denna smärta igår och på eftermiddagen gjorde det så ont att jag fick lägga mig på sängen. Det slutade med att jag började att gråta och att Dennis fick trösta mig mitt i matlagningen. Efter att vi hade ätit gick vi till affären och jag kände då att någonting kom i mina trosor och jag tog då förgivet att de var flytningar, eftersom jag alltid drabbas av ökade när jag äter p-piller. På kvällen när jag skulle gå på toa upptäckte jag dock att det inte var flytningar, utan det var blod.

Mina kartor innehåller 28st piller och jag tog igår nr.14. Jag ska alltså inte ha min mens förrän om ca 2 veckor och är övertygad om att någonting är fel. Jag har drabbats av en mellanblödning i hela mitt liv och det var i samband med att jag bytte sort som 16-åring. Det uppstod dock ingen smärta då, så därför är jag väldigt orolig just nu. Jag har inte ens tagit dagens piller eftersom jag är så kluven över vad det kan bero på.

Imorgon börjar jag inte dagen förrän kl.12:50, så jag tänker ringa ungdomsmottagningen om en akuttid och även höra av mig till någon gyn.mottagning här i Västerås och be om samma sak. Sist jag gjorde en gyn.undersökning pga. smärtan kunde de inte hitta någonting. Inte ens via plasmaprov, så jag tänker be om ett vaginalt ultraljud.

Som det är just nu är jag skräckslagen och vet inte alls hur jag ska göra. Jag vill verkligen inte att någonting ska vara fel. Min största farhåga är att någonting har gått snett så att jag kanske får svårt eller t.o.m inte kan få barn i framtiden.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?