Återbesök
Publicerat den

För två veckor sedan hade jag en bokad tid på ungdomsmottagningen för att få förlängt recept på mina p-piller. Det upptäcktes då att jag hade ett för högt undertryck. Blodtrycket låg på 120/90. Jag gjorde idag ett återbesök för att kolla upp blodtrycket och denna gång låg det på 115/70, vilket är betydligt bättre. I dagsläge äter jag dock inga p-piller och det är troligtvis anledningen till att trycket är bättre.

Jag berättade för läkaren om smärtorna i livmodern och den vaginala blödningen jag hade för lite mer än två veckor sedan. Jag poängterade också att jag glömde ett piller och han antog att det kunde vara därför jag blödde. Han sa att han tycker att jag ska börja med pillerna igen vid nästa mens och sedan komma tillbaka på ett återbesök om 3 månader för att se om blodtrycket har ändrats. Har det gjort det föreslog han att man skulle kolla över vilka andra sorter det finns.

Om jag kommer att byta sort då är oklart. Anledningen till att jag äter Trinovum trots att jag har ont ibland beror på att jag vet att jag kan bli gravid efter att ha ätit dem. Det finns inget som säger att jag kommer att bli det lika snabbt nästa gång som sist, men man kan ju hoppas.

Så nu är det bara att invänta mensen som ska komma om 1 ½ - 2 veckor och sedan börja knapra på med pillerna igen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?