Äckliga jävla matte
Publicerat den

Efter att ha tragglat med MaB ett tag känner jag att den är alldeles för svår för mig och även om det inte är så lång tid kvar på kursen känner jag att jag vill hoppa av den. Jag tycker inte att det är värt att läsa den en tredje gång om jag ändå kommer att gå IG i slutbetyg. Vår lärare har nämligen sagt att ingen kommer att få godkänt som det ser ut nu och då känns det allmänt värdelöst med tanke på att talen blir allt svårare ju längre jag kommer.

Jag ligger två kapitel efter enligt planeringen och det spelar ingen roll att vi har genomgång eller att Dennis försöker hjälpa mig. Jag förstår ändå ingenting även om jag försöker.

Pga. detta har jag mailat till studievägledaren och frågat om det finns någon möjlighet för mig att välja bort matten. Om jag känner att jag vill bli dietist när jag slutat skolan får jag väl läsa kursen på komvux. Just nu vill jag fokusera på resten av ämnena eftersom jag pga. matten stuntar i allt annat med tanke på att den tar upp så mycket tid.

Jag vet att det kan vara bra att ha läst matten, men hur kul är det att läsa den om man ändå kommer att få IG? Folk kommer kanske tycka att det är töntigt av mig att vilja välja bort den, men det är mitt eget beslut. Jag börjar få den där känslan att:"Nej, jag vill inte gå till skolan" bara pga. matten. Nu när det är min sista chans att gå klart gymnasiet vill jag inte ha den känslan eller tanken, utan jag vill kunna njuta av skolan och för tillfället kan jag inte göra det. Jag blir bara deprimerad av detta äckliga ämne.



Fellnert

Äsch, haka inte upp dig på det! Matte B är inte hela världen och om du nu verkligen vill bli något som kräver det så kan du alltid intensivplugga kursen senare i livet, så jag tycker du ska välja bort den kursen nu för den är bara ett stressmoment och därmed sänker din prestationsförmåga och vilja inom andra ämnen! :)



URL:


Anonym

Komvux funkar inte på samma sätt som förut! Man kan inte hoppa ämnen i gymnasiet för att få göra de på komvux, de har dom tagit bort!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?