Tillbaka till skolbänken
Publicerat den

Höstlovet är nu över och imorgon vankas det skola. Det blir dock en kort dag för min del då jag under förmiddagen är ledig och under eftermiddagen endast har mentorspass. Efter det bär det av till träningen som kör igång tidigare då vi ska samträna med elitdamerna för tredje gången.

Under lovet har Dennis och jag inte gjort speciellt mycket. Mamma och Elias var bl.a. här i onsdags. Vi åkte till IKEA då mamma skulle köpa en ny kudde, lite ljus m.m. Förutom det köpte hon nya glas åt oss då Dennis av misstag hade sönder ett för någon vecka sedan när han stod och diskade. Hon gav oss även några ljusstakar och ljus i olika former. Efter handlandet åkte vi hem till oss för att äta pizza. *mums*

Utöver det har det inte hänt sådär jättemycket. Jag har under hela lovet tragglat med min epokresa och jag är snart klar. Vi får skriva som max 5st A4 och jag har skrivit 4 och ska börja på mitt 5:e. Jag hoppas att jag inte skriver för mycket bara.

Det känns okej att få komma tillbaka till skolan. Man blir trött av att gå hemma hela dagarna. Det ska bli skönt att få sysselsätta hjärnan lite grann även om det ibland kan vara jobbigt och långtråkigt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?