Tårta
Publicerat den

Nu har funderat angående det här med tårtan inför Dennis födelsedag och kommit fram till att jag ska göra ändringar i min så kallade specialtårta. Jag tänkte att jag skulle lägga till marsipan istället för att garnera den med grädde, men ändå ha frukt som del av garneringen. Jag kommer dock inte att ha frukten på bilden ovan.

Jag tror och hoppas på att det ska bli gott. Det kan hända att marsipanen kommer att bli bubblig eftersom jag aldrig har lagt på ett lager över en tårta tidigare. Äh, det ska ändå ätas upp så vad spelar det för roll?

Vad gäller resten av fikat tänkte jag köra på familjen Hedbloms standard: kakor och bullar i olika former följt av glass och fruktcocktail med maränger och kolasås och för den som inte vill ha det finns tårta.



Johanna

Ta sugarpaste istället. Kostar typ lika mycket, eller så kan man göra själv och då är det billigare och det är mycket enklare än marsipan.



URL: http://cakelicious.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?