Rengöring av bur
Publicerat den

Dennis har nu vaknat och vi håller på att förbereda oss inför dagen. För tillfället städar han kaninburen då jag känner att jag inte klarar av det. Det är alldeles för jobbigt eftersom då allt efter henne är borta. Det finns ingenting kvar.

Trots att jag inte ville rengöra buren kunde jag för en liten stund sedan inte låta bli att titta på när han gjorde det. Jag ska inte säga att det var dumt av mig även om jag började gråta, utan det får vara ett sätt för mig att säga hejdå. Ett riktigt farväl, på något sätt. Jag har dock sparat hennes klosax så att jag har kvar någonting som påminner om henne då jag inte tänker släppa taget om henne helt. Det har jag inte gjort med min kanin Theo som dog dec-08 (pga. näringsbrist = dåligt märke på foder som upptäcktes för sent).

Jag tänkte även att jag skulle tända ett ljus för henne och Kim när jag gör i ordning tårtan senare. Igår skulle jag medverka i ett evenemang på Facebook (tänd ett ljus för någon du saknar), men det gjorde jag inte och jag gör det därför idag istället. Jag känner att det behövs.

Älskade Holly, du är förevigt älskad. Förevigt saknad.



Laks

Usch.. jag är verkligen ledsen. Jag vet hur det är att förlora sitt husdjur.. Har själv fyra marsvin hemma. Kan inte föreställa mig hur det känns om någon av dem skulle försvinna.. Beklagar sorgen och hoppas att hon får vila i frid :)



URL: http://laks.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?