Kalas
Publicerat den

Andra dagen i rad som jag går upp tidigt och även denna morgon är det frivilligt. Dock beror det idag inte på att Dennis fyllt år, utan pga. av att jag inte kan sova då jag är hungrig. Jag sitter nu alltså vid datorn och äter en lussebulle och väntar på att Dennis ska sova klart så att vi kan fixa allting inför när hans familj + farmor och farfar kommer hit. De kommer runt kl.12, så vi ska börja förbereda om ca 1h.

Det är ganska mycket som ska  göras:

- Soporna ska tas ut
- Tårta och chokladbollar ska bakas
- Disken ska diskas
- Golven ska dammsugas
- Tvätten ska vikas
- Kaninburen ska göras rent (har inte haft hjärta att göra det än)
- Badrummet ska rengöras
- Vi ska göra oss i ordning

På schemat idag blir så att de kommer hit, vi äter mat, åker till Willys och storhandlar för att sedan åka till lägenheten och fika. Hur länge de blir här vet vi inte, men jag skulle gissa på att de blir här till sent på eftermiddagen. Någon får stanna kvar här med katterna medan vi handlar då det inte finns plats för alla i bilen. Två måste stanna här. Vilka det blir märker vi. Marcus vill säkert stanna och gosa med katterna eller spela på Dennis dator.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?