Julförberedelser
Publicerat den

Dagen har gått extremt snabbt. Snart är det dags för sängen, men innan dess är det träning kl.19:30-21:00. Vad har då jag gjort idag? Morgonen började med att jag var på gymmet i 75 min. Vi ska utföra ett träningsprogram under ett visst antal veckor och jag började idag. Det var kondition som stod på schemat. När jag hoppade 300st hopp med hopprepet i slutet av  träningen kollade mina klasskamrater på mig som om jag vore dum i huvudet. Jag hoppar nämligen väldigt snabbt och jag antar att de var förvånade. Deras miner såg väldigt roliga ut iaf. xD

Efter gymmet gick jag till Hemköp för att köpa julgodis. Det blev vanliga skumtomtar och så kallade sockerbitar doppade i choklad (vita skumfyrkanter). Jag köpte även polkagrisar som man kan hänga i julgranen, ett pepparkakshud och toffifee. Nu fick jag idag höra att Dennis inte tycker om Toffifee, så jag har 3st förpackningar för mig själv. *Mums*

När jag var klar med handlingen av allt julgodis gick jag tillbaka till skolan och när den var slut mötte jag Dennis vid Myrorna. Jag såg nämligen i skyltfönstret att de säljer väldigt mycket julpynt för tillfället och eftersom vi inte har någon julgran kände jag att jag ville ha någon form av pynt och vi gick därför dit för att köpa lite.

Det blev 5st porslingsfigurer i form av två tomtar, en tomtemor och två grisar. De ska stå vid pepparkakshuset. :) Vi köpte även en korg att lägga julskummet i, två dukar, 4st glöggmuggar och en bricka. Nu försökte jag ta en bild på allting, men min kamera är värdelös och jag kan därför inte dela med mig av det.

Jag kommer troligtvis att köpa mer pynt, men det blir efter nästa CSN-bidrag.

Nej, nu måste jag avsluta och åka till träningen. Ciao!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?